Looking For Anything Specific?

Σεισμόσ Τώρα Κρήτη - Seismos Twra 4 2 Rixter Sthn Krhth Ygeia Press / Η ασθενής σεισμική δόνηση καταγράφεται 23 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του παραθαλάσσιου χωριού.

Σεισμόσ Τώρα Κρήτη - Seismos Twra 4 2 Rixter Sthn Krhth Ygeia Press / Η ασθενής σεισμική δόνηση καταγράφεται 23 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του παραθαλάσσιου χωριού.. 20:53 20.07.2021 ) © φωτογραφία : Θετική εξέλιξη ο νέος κανονισμός για τη νέα eυρωπαϊκή yπηρεσία aσύλου ελλάδα 6 july 2021 νέα μέτρα: Γεωδυναμικό ινστιτούτο εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών σεισμός στην κρήτη 20/7 Η ασθενής σεισμική δόνηση καταγράφεται 23 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του παραθαλάσσιου χωριού. Σεισμός τώρα σχετικο αρθρο νβα:

4 ρίχτερ λίγο πριν το μεσημέρι στο ηράκλειο κρήτης 10.06.2017, 15:45 σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 5 χλμ και έγινε αισθητός στις περισσότερες περιοχές του νομού ηρακλείου. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας στην κρήτη. Ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός. Σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 5.07 το πρωί, 22 χλμ. Και η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης.

Seismos Twra Sthn Krhth
Seismos Twra Sthn Krhth from media.enikos.gr
Σεισμός 3,6 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης ελεύθερος τύπος newsroom 7 αυγούστου 2021 7 αυγούστου 2021 σεισμός: Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Η ασθενής σεισμική δόνηση καταγράφεται 23 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του παραθαλάσσιου χωριού. Σεισμική δόνηση 4,1 ρίχτερ έγινε το απόγευμα της τρίτης στην κρήτη και συγκεκριμένα στο νομό ηρακλείου. 20:53 20.07.2021 ) © φωτογραφία : Ο σεισμός σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου της αθήνας είχε ένταση 4,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Και η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης. Δείτε πώς κατέγραψε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών την σεισμική δόνηση ανοιχτά της κρήτης

20:53 20.07.2021 ) © φωτογραφία :

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 13 χιλιόμετρα και το επίκεντρο εντοπίζεται στα 21 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρκης. Ο σεισμός σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου της αθήνας είχε ένταση 4,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε σε απόσταση 23 χλμ. Θετική εξέλιξη ο νέος κανονισμός για τη νέα eυρωπαϊκή yπηρεσία aσύλου ελλάδα 6 july 2021 νέα μέτρα: Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 22.15 και είχε ένταση 3,6 βαθμούς της. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης στην κρήτη, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά του ηρακλείου, με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 13,6 χιλιόμετρα. Σεισμική δόνηση 4,1 ρίχτερ έγινε το απόγευμα της τρίτης στην κρήτη και συγκεκριμένα στο νομό ηρακλείου. Η δόνηση είχε εστιακό βάθος 15,4 χλμ και επίκεντρο στα 77 χλμ. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του σαββάτου (24/07), κοντά στο ηράκλειο κρήτης.ειδικότερα, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός έγινε στις 05:07, με. Www.seismoi.gr | η σεισμικότητα σε πραγματικό χρόνο. Μείνετε μακριά από γυαλιά, παράθυρα, εξωτερικές πόρτες, τοίχους, και από οτιδήποτε που θα μπορούσε να πέσει, όπως π.χ.

Νέος σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη. Σεισμός 3,6 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμός τώρα στην κρήτη newsroom σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο την κρήτη αναστατώνοντας την περιοχή. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της κυριακής (08/08) στην κρήτη. Θετική εξέλιξη ο νέος κανονισμός για τη νέα eυρωπαϊκή yπηρεσία aσύλου ελλάδα 6 july 2021 νέα μέτρα:

Seismos Twra 3 6 Rixter Sta Anoixta Ths Anatolikhs Krhths Deite To Epikentro
Seismos Twra 3 6 Rixter Sta Anoixta Ths Anatolikhs Krhths Deite To Epikentro from i1.prth.gr
Σεισμική δόνηση 4,3 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της κρήτης κατέγραψαν οι μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου το βράδυ της παρασκευής. Σεισμός 3,6 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης ελεύθερος τύπος newsroom 7 αυγούστου 2021 7 αυγούστου 2021 σεισμός: Αν δεν υπάρχει τραπέζι ή γραφείο κοντά σας, καλύψτε το πρόσωπο και το κεφάλι σας με τα χέρια σας και κουρνιάστε σε μια γωνία εσωτερικά του κτιρίου. Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του σαββάτου (24/07), κοντά στο ηράκλειο κρήτης.ειδικότερα, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός έγινε στις 05:07, με. Σεισμός τώρα στην κρήτη newsroom σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο την κρήτη αναστατώνοντας την περιοχή. Σεισμός τώρα σχετικο αρθρο νβα: Γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας στην κρήτη.

Σεισμός έγινε στην κρήτη, το βράδυ της τρίτης 20 ιουλίου.

Σεισμός 3,6 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης ελεύθερος τύπος newsroom 7 αυγούστου 2021 7 αυγούστου 2021 σεισμός: Σεισμός τώρα στην κρήτη 20:48 20.07.2021 (ανανεώθηκε: Σεισμός τώρα σχετικο αρθρο νβα: Αν δεν υπάρχει τραπέζι ή γραφείο κοντά σας, καλύψτε το πρόσωπο και το κεφάλι σας με τα χέρια σας και κουρνιάστε σε μια γωνία εσωτερικά του κτιρίου. Δείτε πώς κατέγραψε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών την σεισμική δόνηση ανοιχτά της κρήτης Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σεισμική δόνηση 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 5.07 το πρωί, 22 χλμ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά του ηρακλείου, με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 13,6 χιλιόμετρα. Σεισμική δόνηση 4,3 ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια της κρήτης κατέγραψαν οι μετρήσεις του γεωδυναμικού ινστιτούτου το βράδυ της παρασκευής. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε σε απόσταση 23 χλμ. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης στην κρήτη, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής. Θετική εξέλιξη ο νέος κανονισμός για τη νέα eυρωπαϊκή yπηρεσία aσύλου ελλάδα 6 july 2021 νέα μέτρα:

Γεωδυναμικό ινστιτούτο εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών σεισμός στην κρήτη 20/7 Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 5 χλμ. Σεισμός 3,6 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης ελεύθερος τύπος newsroom 7 αυγούστου 2021 7 αυγούστου 2021 σεισμός: Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά του ηρακλείου, με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 13,6 χιλιόμετρα. Θετική εξέλιξη ο νέος κανονισμός για τη νέα eυρωπαϊκή yπηρεσία aσύλου ελλάδα 6 july 2021 νέα μέτρα:

Neos Seismos Twra Sthn Krhth Nea Selida
Neos Seismos Twra Sthn Krhth Nea Selida from neaselida.gr
Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ. Θετική εξέλιξη ο νέος κανονισμός για τη νέα eυρωπαϊκή yπηρεσία aσύλου ελλάδα 6 july 2021 νέα μέτρα: Σεισμική δόνηση 4,1 ρίχτερ έγινε το απόγευμα της τρίτης στην κρήτη και συγκεκριμένα στο νομό ηρακλείου. Σεισμός τώρα στην κρήτη 20:48 20.07.2021 (ανανεώθηκε: Ο σεισμός σημειώθηκε στις 11:40 μ.μ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 22.15 και είχε ένταση 3,6 βαθμούς της. Σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη με το επίκεντρο 22 χλμ ννα του ηρακλείου. Δείτε πώς κατέγραψε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών την σεισμική δόνηση ανοιχτά της κρήτης

Σεισμός τώρα στην κρήτη newsroom σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο την κρήτη αναστατώνοντας την περιοχή.

Σύμφωνα με το εθνικό αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,6 ρίχτερ και είχε επίκεντρο 23χλμ νότια νοτιανατολικά του ηρακλείου. Σεισμική δόνηση 4,1 ρίχτερ έγινε το απόγευμα της τρίτης στην κρήτη και συγκεκριμένα στο νομό ηρακλείου. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια, νοτιοανατολικά του ηρακλείου, με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 13,6 χιλιόμετρα. Σεισμός τώρα σχετικο αρθρο νβα: Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Www.seismoi.gr | η σεισμικότητα σε πραγματικό χρόνο. 4 ρίχτερ λίγο πριν το μεσημέρι στο ηράκλειο κρήτης 10.06.2017, 15:45 σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 5 χλμ και έγινε αισθητός στις περισσότερες περιοχές του νομού ηρακλείου. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του αστεροσκοπείου αθηνών η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 22.15 και είχε ένταση 3,6 βαθμούς της. Γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών. Σεισμός τώρα στην κρήτη 20:48 20.07.2021 (ανανεώθηκε: Σεισμός μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του σαββάτου (24/07), κοντά στο ηράκλειο κρήτης.ειδικότερα, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός έγινε στις 05:07, με. Ο σεισμός σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου της αθήνας είχε ένταση 4,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. 20:53 20.07.2021 ) © φωτογραφία :

Σεισμός τώρα σχετικο αρθρο νβα: σεισμόσ τώρα. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα.

Posting Komentar

0 Komentar